문의게시판

공지사항 상세보기
제목
등록일 2018.09.04 13:06 조회수 85
Det kan være nødvendigt at have en bil, hvis du vil besøge Spaniens små afsides landsbyer og nationalparker eller du vil på roadtrip i landet. Der er ofte tilbud på billig billeje i USA. Med en lejebil kommer du ikke blot hurtigt videre fra Bari lufthavn til din feriebolig. Det er dog helt og holdent noget, som du selv afgør, når du lejer din bil - det afhænger af dine egne præferencer. Det koster ikke så meget, og i nogle lejebiler, er det faktisk standard udstyr.

Søgemaskinerne viser tilbud og priser fra de fleste store internationale udlejningsselskaber, og ofte kan du også finde tilbud fra lokale udlejningsfirmaer. Lufthavnen betjenes af adskillige biludlejningsselskaber, og der er derfor gode muligheder for at finde gode tilbud på billeje her.

Ikke blot fordi du så er sikker på, at det er til at få en lejebil, men også fordi du så lettere kan sammenligne priser fra de forskellige udlejere af billig biludelejning. Er bilen ikke fuldt tanket ved afleveringen, vil udlejeren selv tanke bilen op. Udlejeren gør dette for en mer pris, som er væsentlig højere end du selv ville kunne tanke den til.

Sørg for at være forberedt ved at tjekke op på forsikringsdelen i god tid. Hvis du synes forsikringsforholdene er for dårlige så find en anden udlejer eller ring til udlejeren, hvis du er i tvivl. Af samme grund dukker Alamos biler ofte op, når du søger efter udlejningsbiler hos fx Auto Europe.

Depositum: Er lejer ikke i besiddelse af et kreditkort betales et depositum på US$ 300, når bilen hentes. Bemærk at både lejer og ekstra førere bør være i besiddelse af et kreditkort med samme navn som på kørekortet. Sammenlign priserne og biludvalget hos de forskellige udlejningsfirmaer, og beslut dig for hvem du vil bestille ved.

Ved at kende dine rejsedage, kan du bedre leje din bil på de rigtige datoer og behøver ikke ændre efterfølgende. I sådan en situation er det en god ide at tage billeder af bilen forfra, bagfra og fra hver side for at dokumentere, at der ikke er nogen skader ved afleveringen.

Nedenfor finder du små tips til at få den bedste billeje oplevelse. Af den grund kan det også være smart at vælge en bil, der kører langt på literen, hvis du prøver at spare penge på biludlejningen. Biler med NeverLost kan lejes hos de fleste større Hertz-stationer.

Hvis du ser en utrolig billig pris på billeje, som 7 dages billeje til 20 euro, så kan du være sikker på, at der er skjulte ekstras De skjulte omkostninger er oftest at der skal betales en ekstra forsikring eller der skal lægges et depositum på 1200-2500 euros, eller at der bliver taget overpriser for ekstra fører eller brændstof.

På den måde kan man sikre sig mod, at udlejer efterfølgende uberettiget påstår, at man har påført bilen skader. Tyskland har mange store byer, og uanset hvor i landet du befinder dig, vil det næsten altid være muligt at finde en biludlejer i nærheden. Der findes rigtig mange biludlejningsfirmaer, eller car rentals som de hedder hernede, på Mallorca, både de små private udlejningsfirmaer men også de størrer internationale biludlejningsfirmaer.

Vi laver prissammenligninger og skriver mange artikler med anbefalinger til Billeje København Lufthavn CPH i USA. På de fleste øerne så som Vis, Brac, Hvar og Korcula er der biludlejnings firmaer i havnen hvor færgen ankommer. Hvis du er sent ude, kan du dog ofte finde gode 'last minute priser'.

Vi gør vort bedste for, at du ikke har lang ventetid ved din ankomst, og kan tilbyde at kontrakten er forberedt på forhånd med vor Fast Lane Service. Du kan også risikere at skulle betale et påfyldningsgebyr, hvis bilen ikke bliver afleveret med det tank indhold det aftalte tankindhold.